ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bitcoin, Νουριέλ Ρουμπινί,


















































Έξαλλος με τους «συμμάχους» ο Τραμπ: Ούτε χρειαζόμαστε, ούτε θέλουμε τη βοήθεια του ΝΑΤΟ
«Ράλι» για χρυσό και χρυσή λίρα στην Ελλάδα - Που «πέταξαν» οι τιμές
«Μέτωπο» Δούκα-Χριστοδουλάκη στο ΠΑΣΟΚ: «Όχι» σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ
Έτοιμοι για απεργιακές κινητοποιήσεις οι βενζινοπώλες
Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής: «Το Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή για τις ΗΠΑ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το bitcoin είναι χειρότερο από την μανία της τουλίπας, δήλωσε σε συνέντευξη στο Bloomberg ο Νουριέλ Ρουμπινί, λέγοντας πως είναι «η μεγαλύτερη φούσκα στην ανθρώπινη ιστορία».
Το κρυπτονόμισμα υποχώρησε κάτω από τα 8.000 δολάρια την Παρασκευή, πραγματοποιώντας μια βουτιά 60% από το υψηλό των 19.511 δολαρίων στο οποίο έφτασε στις 18 Δεκεμβρίου.
Δεν είναι μόνο το bitcoin, επισήμανε ο κ. Ρουμπινί. Υπάρχουν πάνω από 1.300 κρυπτονομίσματα ή αρχικές προσφορές νομισμάτων και «τα περισσότερα είναι ακόμα χειρότερα», υπογράμμισε.
Το blockchain «βρίσκεται τριγύρω για 10 χρόνια και η μόνη εφαρμογή είναι τα κρυπτονομίσματα, το οποίο είναι απάτη», πρόσθεσε ο οικονομολόγος με έδρα τη Νέα Υόρκη.
Επιπλέον, ο κ. Ρουμπινί, γνωστός και ως «Dr. Doom», χαρακτήρισε το bitcoin μια «περιβαλλοντική καταστροφή», επικαλούμενος την εκτίναξη του ενεργειακού του κόστους.























































