ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η ελληνική οικονομία αναμένεται να συνεχίσει να ανακάμπτει, ενισχύοντας τις προοπτικές των τραπεζών» τονίζει το πρακτορείο Bloomberg ,υπογραμμίζοντας ότι «οι δοκιμασίες αντοχής (stress tests) των ελληνικών τραπεζών για το 2018 θα διεξαχθούν ομαλά, σε αντίθεση με το 2015».
Αναλυτές του Bloomberg υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται να προκύψει κεφαλαιακή αναταραχή λόγω των δοκιμασιών αντοχής των ελληνικών τραπεζών το 2018, καθώς η πιθανότητα αρνητικού σεναρίου είναι πολύ λιγότερο σοβαρή από ό, τι το 2015 και δεν θα υπάρξει επανεξέταση της ποιότητας του ενεργητικού των τραπεζών.
Όπως σημειώνει το Bloomberg «τα stress tests των ελληνικών τραπεζών για το 2018 αναμένεται να είναι μία τυπική διαδικασία, χωρίς πολιτική βούληση να εντοπιστούν αδυναμίες των τραπεζών πριν τη λήξη του τρίτου προγράμματος διάσωσης τον ερχόμενο Αύγουστο».























































