ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία… γκάφα από το υπουργείο Οικονομικών έκρυβε η παράταση των φορολογικών δηλώσεων μέχρι τις 14 Ιουλίου.
Δεν είχαν προβλέψει ότι θα πρέπει, αναγκαστικά, λόγω του νόμου, να μεταφερθεί και η ημερομηνία πληρωμής της πρώτης δόσης για 31 Αυγούστου.
Συγκεκριμένα ο Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος αναφέρει ότι “ο φόρος, που αναλογεί στο συνολικό καθαρό εισόδημα ή το υπόλοιπο που απομένει μετά τις εκπτώσεις της προηγούμενης παραγράφου, καταβάλλεται σε τρεις (3) ίσες δόσεις από τις οποίες η πρώτη καταβάλλεται μέχρι την τελευταία εργάσιμη, για τις δημόσιες υπηρεσίες, ημέρα του επόμενου μήνα από τη βεβαίωση του φόρου και η καθεμία από τις επόμενες την τελευταία εργάσιμη, για τις δημόσιες υπηρεσίες, ημέρα του τρίτου και πέμπτου μήνα, αντιστοίχως, από τη βεβαίωση του φόρου”.
Έτσι όσοι υποβάλουν φορολογική δήλωση από την 1η Ιουλίου έως τις 14 Ιουλίου, με βάση το γράμμα του νόμου μπορούν να πληρώσουν την πρώτη δόση έως το τέλος Αυγούστου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών θα φέρει την επόμενη εβδομάδα τροπολογία, με την οποία θα γίνει νομοτεχνική διόρθωση στις ισχύουσες διατάξεις.























































