ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αναβάθμιση του μακροπρόθεσμου αξιόχρεου των καταθέσεων και του μη εξασφαλισμένου χρέους υψηλής διαβάθμισης χρέους της Alpha Bank και της Eurobank σε Caa2 από Caa3, αποφάσισε ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s.
Σύμφωνα με τον οίκο, το έναυσμα για την αναβάθμιση ήταν η αύξηση των καταθέσεων των δύο τραπεζών στην Ελλάδα και η έκδοση ομολόγων χαμηλότερης διαβάθμισης, η οποία υποδηλώνει αυξημένη προστασία για τους πιστωτές τους υψηλής πιστοληπτικής διαβάθμισης.
Επιπλέον, ο Moody’s αναβάθμισε το αξιόχρεο δύο προγραμμάτων καλυμμένων με στεγαστικά δάνεια ομολόγων της Alpha Bank και ενός της Eurobank, ενώ επιβεβαίωσε το αξιόχρεο ενός άλλου προγράμματος της Eurobank.
Συγκεκριμένα, αναβάθμισε σε Ba2 από Βα3 τα καλυμμένα με στεγαστικά δάνεια ομόλογα που εκδόθηκαν από την Alpha Bank στο πλαίσιο του προγράμματός της Direct Issuance Global Programme I και του προγράμματός της Direct Issuance Global Programme II.
Τέλος, αναβάθμισε σε Ba2 από Β1 τα καλυμμένα με στεγαστικά δάνεια ομόλογα της Eurobank στο πλαίσιο του προγράμματός της Mortgage Covered Bonds 2 programme, ενώ επιβεβαίωσε στο Ba2 το αξιόχρεο των ομολόγων της τράπεζας που εκδόθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματός της Mortgage Covered Bonds 2 programme.























































