ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγορές Κεφαλαίου, Μνημόνιο,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι επενδυτές αναμένουν ιδιαίτερα την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, γράφει η γαλλική οικονομική εφημερίδα Les Echos.
«Η χώρα έχει ήδη πραγματοποιήσει μια πρώτη έκδοση 3 δισ. ευρώ τον περασμένο Φεβρουάριο. Μετά την έξοδό της από το πρόγραμμα βοήθειας στις 19 Αυγούστου, δεν μπορεί παρά να στηριχθεί μόνο στις αγορές για να χρηματοδοτήσει το χρέος της. Η Natixis υπολογίζει σε 8 δισ. την έκδοση των ελληνικών ομολόγων για φέτος.
Η τράπεζα υπολογίζει σε μια νέα έκδοση, ύψους 3 δισ. ευρώ, στα τέλη Σεπτεμβρίου. Αυτή θα είναι η πρώτη της φορά που θα βγει ως δανειολήπτης στις αγορές «όπως και οι άλλες χώρες» τονίζει η γαλλική εφημερίδα σε άρθρο της για τις προοπτικές δανεισμού όλων των χωρών της ευρωζώνης.
Τα περισσότερα κράτη μέλη της ευρωζώνης θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μεταξύ 30%-50% του προγράμματος έκδοσης ομολόγων τους μέχρι το τέλος του χρόνου, πριν από το 2019 που θα χαρακτηρίζεται από το τέλος των αγορών τίτλων από την ΕΚΤ (QE) σημειώνει η γαλλική εφημερίδα. Η Ευρωζώνη αναμένεται ότι θα δανειστεί 860 δισεκατομμύρια δολάρια από τις αγορές το επόμενο έτος.























































