Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μίχαλος: Παράταση αναπνοής σε επενδύσεις που κινδύνεψαν να χαθούν

Μίχαλος: Παράταση αναπνοής σε επενδύσεις που κινδύνεψαν να χαθούν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά από παρέμβαση του προέδρου της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ. Σταθάκη εξαλείφτηκε ο κίνδυνος να χαθούν οριστικά σημαντικές επενδύσεις σε όλη την επικράτεια, με την ψήφιση διάταξης που εμπεριέχεται στο Ν. 4585/2018.

Πιο συγκεκριμένα, με το πρόσφατο νομοθέτημα του ΥΠΕΝ, ψηφίστηκε διάταξη με την οποία παρατείνεται για έναν ακόμη χρόνο η δυνατότητα υλοποίησης επενδύσεων που είχαν προετοιμαστεί με προϊσχύουσες διατάξεις χωροταξικής υφής, αλλά δε θα μπορούσαν να υλοποιηθούν λόγω λήξης της σχετικής προθεσμίας που είχε θεσμοθετηθεί.

Η ΚΕΕ, παρότι είχε αιτηθεί 5ετή παράταση με την αιτιολογία του νέου προγράμματος εκπόνησης Τοπικών Χωρικών Σχεδίων στους ΟΤΑ της χώρας, δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει ότι ένα αίτημα που είχε υποβληθεί από επιχειρήσεις και Δήμους της ελληνικής επικράτειας και διαβιβάστηκε από την ΚΕΕ στον υπουργό, αντιμετωπίστηκε με διάταξη νόμου που ψηφίστηκε σε χρονικό διάστημα λιγότερο από ένα μήνα από την υποβολή του.

Όπως επεσήμανε ο κ. Μίχαλος, είναι σημαντικό αυτό το αποτέλεσμα της καλής συνεργασίας με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ. Σταθάκη να συνεχιστεί και να αποτελέσει πρότυπο και καλή πρακτική για όλες τις συνεργασίες της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων με τα άλλα υπουργεία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πολάκης κατά Σταθάκη: «Ο Γιώργος είναι πονηρός»

Ο Σταθάκης, που τον «μαύρισε» ο δημοκρατικός λαός, έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορεί τον κόσμο που προέρχεται από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ ως «λαϊκιστές»

Νίκος Δένδιας: Οι τέσσερις βασικοί άξονες του υπ. Εθνικής Άμυνας για εδαφική ακεραιότητα και εθνική ανεξαρτησία

Πολάκης σε Σταθάκη: Ο λαός απέρριψε με πάταγο τη ΜΗΔΕΝΙΚΗ (σας) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ

Επιμελητήρια: Προς τρίτη συνεχόμενη αναβολή οι εκλογές – Όλο το παρασκήνιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr