ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης
Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
Ο Νίκος Δένδιας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Συζητήσαμε σήμερα στο Eurogroup την πολύ καλή πρόοδο που έκανε η Ελλάδα με τις μεταρρυθμίσεις. Εάν όλες οι δεσμεύσεις εκπληρωθούν θα εξετάσουμε τον Απρίλιο την περαιτέρω εφαρμογή των συμπεφωνημένων μέτρων ελάφρυνσης του χρέους», δήλωσε στην συνέντευξη τύπου μετά την συνεδρίαση του Eurogroup o πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο.
«Το μήνυμά μου στο Eurogroup είναι ότι η Ελλάδα συνέχισε να σημειώνει καλή πρόοδο.
»Σχετικά με τα λίγα εκκρεμή ζητήματα, οι εποικοδομητικές συνομιλίες συνεχίζονται», ανέφερε ο επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί υπογραμμίζοντας πως «είμαστε ιδιαίτερα επικεντρωμένοι στη μεταρρύθμιση του νόμου Κατσέλη.
Έχουμε την πεποίθηση ότι η συμφωνία θα επιτευχθεί εγκαίρως για το επόμενο Eurogroup».
«Η Ελλάδα έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο» ανέφερε και ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ σημειώνοντας ότι υπάρχουν ορισμένα εκκρεμή ζητήματα που μένει να αποσαφηνισθούν και αυτό μπορεί να γίνει τις επόμενες λίγες εβδομάδες.























































