ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Η ΕΛ.Α.Σ. στρίμωξε τον Μητσοτάκη: Έχεις σκοπό να βάλεις πλαφόν στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων; Ή θα την πληρώσει πάλι ο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πράσινο φως άναψε ο ESM για την αποδέσμευση 644,42 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στα κέρδη επί των ελληνικών ομολόγων που είχαν οι κεντρικές τράπεζες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ESM, εγκρίθηκε παράλληλα από το Συμβούλιο των Διευθυντών του EFSF η μείωση στο μηδέν του περιθωρίου αύξησης επιτοκίου για δάνεια που έλαβε η Ελλάδα.
Πρόκειται για μέτρο αξίας 103,64 εκατ. ευρώ.
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ κατά την αξιολόγηση των ευρωπαϊκών θεσμών, που επιβεβαιώθηκε από το Eurogroup του Ιουνίου, η ελληνική κυβέρνηση έλαβε τα απαραίτητα μέτρα για να πετύχει συγκεκριμένες μεταρρυθμιστικές δεσμεύσεις.
Αυτό ανοίγει το δρόμο για να εκταμιευτούν τα κεφάλαια που συνδέονται με αυτές τις δεσμεύσεις».
Ο κ. Ρέγκλινκ σημείωσε ότι η Ελλάδα, όπως όλα τα κράτη μέλη, έχει επηρεαστεί αρνητικά από την πανδημία του κορονοϊού.
«Η ελληνική κυβέρνηση αντέδρασε γρήγορα με μια αποφασιστική και αποτελεσματική πολιτική απάντηση, τόσο για τον περιορισμό της επιδημίας όσο και για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων οικονομικής και φορολογικής στήριξης», δήλωσε.
Όπως πρόσθεσε, είναι κρίσιμο για την Ελλάδα να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις.























































