ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για


















































Δημοσκόπηση ALCO: Kαταρρέει στο 23,4% η ΝΔ - 4 στους 10 δεν έχουν 500 ευρώ στην άκρη
Ο Αλέξης Τσίπρας κήρυξε ανένδοτο σε παράσιτα, αιμοπότες και ακρίδες: «Δεσμεύομαι ότι αυτοί που τσαλαπάτησαν το κράτος δικαίου και τη
Νίκος Δένδιας: Μέχρι το 2030 θα έχει ολοκληρωθεί ένας σύγχρονος αήττητος στρατός
Νέος πόλεμος με το Ιράν προ των πυλών; Λεπτομέρειες έρχονται στο φως από τις κλειστές συνομιλίες στο Κατάρ
Οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης «μη βοηθητική και προκλητική» εν μέσω περιφερειακών αντιδράσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα 5 δις ευρώ υπολογίζονται οι επιπρόσθετες κεφαλαιακές ανάγκες των τεσσάρων συστημικών τραπεζών της Ελλάδας (Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank) σύμφωνα με ανώτατα τραπεζικά στελέχη που μίλησαν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
«Η εκτίμηση για τις συνολικές κεφαλαιακές ανάγκες ανέρχεται περίπου στα 5 δις ευρώ», είπε, συγκεκριμένα, ανώτατο τραπεζικό στέλεχος, χώρις να προβεί σε αναφορές για τις ανάγκες κάθε τράπεζας ξεχωριστά.
Πάντως, από το εν λόγω ποσό, περί τα 2,5 δις ευρώ θα απορροφηθούν από τη Eurobank, στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησής της.
Σημειώνεται πως, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, σήμερα ολοκληρώνεται ο κύκλος των επαφών της Τράπεζας της Ελλάδος με τους επικεφαλής των τραπεζών, κάτι που θα οδηγήσει στην ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των «stress tests» εντός της εβδομάδας, τα οποία και είχαν καθυστέρησαν, λόγω της παράτασης στις συνομιλίες με την Τρόικα.























































