ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Βρυξέλλες ανοίγουν δρόμο για παράταση του μνημονίου για τον επόμενο χρόνο, αφού σύμφωνα με αξιωματούχο «αν δεν κλείσει η τρέχουσα αξιολόγηση από την τρόικα, θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα, για να το θέσουμε ήπια, εκτός και αν παραταθεί το τρέχον πρόγραμμα».
Αρχικά ο αξιωματούχος, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, ότι υπάρχει χρόνος για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης μέχρι το Γιούρογκρουπ του Δεκεμβρίου αλλά αν δεν έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση μέχρι και την επόμενη βδομάδα τότε πάνε σε άλλες καταστάσεις.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αυτοί που μεφανίζονται πιο σκληροί στην διαπραγμάτευση είναι οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ ενώ οι εκρπόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πιο διαλλακτικοί αυτή την φορά.























































