Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί η Ρωσία χάνει 140 δισ. δολάρια το χρόνο!

Γιατί η Ρωσία χάνει 140 δισ. δολάρια το χρόνο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ρωσική οικονομία χάνει περίπου 40 δισ. δολάρια το χρόνο εξαιτίας των δυτικών κυρώσεων στη Ρωσία και αλλά 90 έως 100 δισ. δολάρια λόγω της πτώσης κατά 30% περίπου της διεθνούς τιμής του πετρελαίου, δήλωσε την Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας Αντόν Σιλουάνοφ.

Η κρίση που δημιουργήθηκε στην Ουκρανία και η ευρύτερη γεωπολιτική ένταση, η οποία ακολούθησε και συνεχίζεται, προκαλεί καθυστερήσεις στους ρυθμούς ανάπτυξης, είπε ο υπουργός.

Ως συνέπεια της πτώσης της τιμής του πετρελαίου, το ρωσικό ρούβλι υποχώρησε κατά 23% έναντι του δολαρίου τους τελευταίους τρεις μήνες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία

Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»

Συνάντηση Πούτιν-Γουίτκοφ: Χωρίς συμφωνία, αλλά χαρακτηρίστηκε «χρήσιμη και εποικοδομητική» από το Κρεμλίνο

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν είναι εύκολη υπόθεση η λήξη του πολέμου στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr