ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Υπουργείο Οικονομικών, Φορολογία,


















































Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
7η Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου: Θα μπορούσε να αλλάξει τον ρου της ιστορίας
ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Ούρσουλα σε Φαραντούρη για σφαγές στη Συρία: «Έχεις δίκιο, θα λάβουμε μέτρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μικρή αύξηση της επικουρικής σύνταξης που λαμβάνουν θα παρατηρήσουν για τους επόμενους μήνες 1.200.000 συνταξιούχοι, εξ αιτίας του αλαλούμ που επικρατεί με την παρακράτηση φόρου.
Το υπουργείο Οικονομικών αδυνατεί προς το παρόν να αθροίσει κύρια και επικουρική σύνταξη προκειμένου να κάνει ενιαίο υπολογισμό. Όμως, όταν λυθεί το πρόβλημα και το σύστημα ΗΔΙΚΑ μπορέσει να αθροίσει τις δύο συντάξεις τότε ο παρακρατούμενος φόρος θα είναι αυξημένος και οι συνταξιούχοι θα δουν μείωση της σύνταξης.
Το αποτέλεσμα όσον αφορά το συνολικό ποσό του φόρου θα είναι το ίδιο, αφού όταν θα γίνει η τελική εκκαθάριση του φόρου ο φορολογούμενος συνταξιούχος είτε θα πληρώσει τη διαφορά είτε θα έχει επιστροφή φόρου.























































