ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λάβρος ο Καραμανλής για τουρκολυβικό, ελληνοτουρκικά και την όξυνση των ανισοτήτων
Φούρνοι «Χωριάτικο»: Περισσότερα από 100 πρόσωπα στη δικογραφία - Ο ιδιοκτήτης Γιαννακόπουλος περνούσε περισσότερο χρόνο στο Ντουμπάι
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας «Χωριάτικο», ο λογιστής και αρκετοί υπάλληλοι
Εκλογές στη Σερβία: Ο Βούτσιτς παραδέχθηκε την ήττα του από τη «λίστα των φοιτητών»
Αντ. Σαμαράς: «Mονόδρομος η αποπομπή Γεραπετρίτη» - Eπίθεση στην κυβέρνηση για Λιβύη και Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Ελλάδα προτιμούν οι Γερμανοί ως τουριστικό προορισμό τους και ιδιαίτερα την Κρήτη, την Ρόδο και την Κω.
Σύμφωνα με την Deutsche Welle που σε δημοσίευμα της προβάλει δηλώσεις του Νόρμπερτ Φίμπιγκ, προέδρου του μεγαλύτερου γερμανικού συνδέσμου τουρ οπερέιτορ και ταξιδιωτικών γραφείων,”καμία άλλη χώρα δεν σημείωσε μεγαλύτερη αύξηση το 2014″.
Βάσει των στοιχείων της γερμανικής στατιστικής υπηρεσίας 2.060.000 τουρίστες από τη Γερμανία ταξίδεψαν αεροπορικώς στην Ελλάδα την περίοδο Απριλίου – Οκτωβρίου 2014. Πρόκειται για μια αύξηση 18,6% σε σχέση με το 2013 (1.860.000).
Η ανοδική τάση αναμένεται ότι θα συνεχιστεί και το 2015. Όλοι οι μεγάλοι γερμανικοί tour operator έχουν διευρύνει τις προσφορές τους για την Ελλάδα. Μάλιστα, η TUI διαθέτει για τον επόμενο χρόνο 10% περισσότερες αεροπορικές θέσεις στις πτήσεις για την Ελλάδα από ότι φέτος.
Δημοφιλέστεροι ελληνικοί προορισμοί είναι τα νησιά, προπαντός η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως.























































