ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαμία, Πρόσωπα της Κρίσης,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εμφανίστηκε και πάλι φέτος στη Λαμία η κυρία με το μαύρο τζιπ που όπως και πέρσι διέθεσε μεγάλο χρηματικό ποσό για τρόφιμα σε απόρους της πόλης.
Όπως γράφει το lamiastar.gr, η γυναίκα πήγε στη Λαμία πριν λίγες ημέρες, επισκέφθηκε τοπικά καταστήματα και αγόρασε διάφορα τρόφιμα όπως κρέατα και ζυμαρικά, τα οποία θα διανεμηθούν σε συνεργασία με τοπική εκκλησία σε συνοικία της Λαμίας.
Είναι η τρίτη φορά που η συγκεκριμένη πλούσια κυρία βρίσκεται στη Λαμία να βοηθήσει άπορες οικογένειες και όπως υποσχέθηκε θα επιστρέψει ξανά για τη Πρωτοχρονιά.
Μοναδικός όρος που θέτει είναι να διατηρηθεί η ανωνυμία της, κάτι για το οποίο βέβαια φροντίζουν πολύ καλά όσοι συνεργάζονται μαζί της.
Το μόνο που έχουν αφήσουν να διαρρεύσει είναι το μικρό της όνομα που είναι Κατερίνα.























































