ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε τέσσερις προσαγωγές διαδηλωτών προχώρησε η Αστυνομία, το μεσημέρι της Κυριακής, μετά από άγριες συμπλοκές που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, έξω από το βιβλιοπωλείο “Ιανός”.
Οι διαδηλωτές βρίσκονταν έξω από το βιβλιοπωλείο «Ιανός», επί της οδού Σταδίου και διαμαρτυρόταν για το άνοιγμα το καταστημάτων την Κυριακή, εμποδίζοντας την προσέλευση πελατών στο κατάστημα που ήταν ανοικτό.
Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους συγκεντρωμένους να απομακρυνθούν από την είσοδο του βιβλιοπωλείου, εκείνοι αρνήθηκαν και τότε απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ, ενώ 4 από αυτούς συνελήφθηκαν.























































