Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Norman Atlantic: Οδηγός βυτιοφόρου ο τρίτος νεκρός Έλληνας

Norman Atlantic: Οδηγός βυτιοφόρου ο τρίτος νεκρός Έλληνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Norman Atlantic, Ζάκυνθος,

Δυστυχώς ακόμα ένας Έλληνας από το Norman Atlantic, ο τρίτος στη σειρά, είναι μεταξύ των νεκρών από τη ναυτική τραγωδία.

Τα στοιχεία του άτυχου συμπατριώτη μας ταυτοποιήθηκαν από το Λιμενικό Σώμα, ύστερα από επικοινωνία με την ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη.

Πρόκειται για τον 58χρονο Νικόλαο Παράσχη, οδηγό βυτιοφόρου από την Ζάκυνθο.

Ο άτυχος άνδρας από το χωριό Γερακαρία, πατέρας δύο παιδιών, σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο, έδωσε σημεία ζωής για τελευταία φορά το βράδυ του Σαββάτου, όταν ταξίδευε με το «Norman Atlantic» από την Πάτρα προς την Ανγκόνα, μεταφέροντας λάδι.

Έκτοτε δεν επικοινώνησε με κανέναν και δυστυχώς οι φόβοι της οικογένειας επαληθεύτηκαν.

Την ίδια ώρα, ενδεικτικό της σύγχυσης που εξακολουθεί να επικρατεί γύρω από την λίστα των επιβατών, αλλά και τον αριθμό των αγνοουμένων, είναι η νέα δήλωση στην οποία προέβη ο εισαγγελέας του Μπάρι Τζιουζέππε Βόλπε.

«Ακόμη δεν γνωρίζουμε τι έχουν απογίνει ενενήντα οκτώ επιβάτες του Norman Atlantic» δήλωσε ο εισαγγελέας, προσθέτοντας: «τις τελευταίες ώρες έφτασαν στην Ελλάδα ογδόντα ναυαγοί με ένα ελικόπτερο και ένα εμπορικό πλοίο, αλλά δεν προκύπτει να υπάρχει κάποιο δεύτερο πλοίο, το οποίο να έχει επιβιβάσει διασωθέντες».

Χθες, ο εισαγγελέας του Μπάρι, είχε κάνει λόγο για 499 επιβάτες στο μοιραίο πλοίο και εξέφρασε φόβους, ότι λόγω της παρουσίας λαθρεπιβατών, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εντοπιστούν και άλλοι νεκροί στο ναυάγιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φωτιές: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Ζάκυνθος και δήμος Ζηρού στην Πρέβεζα

Ζάκυνθο: Ζημιές σε σπίτια και στάβλους από τη φωτιά – Εκκενώθηκαν ξενοδοχεία

Στις φλόγες η χώρα: Ανεξέλεγκτες φωτιές σε Αχαΐα, Ζάκυνθο, Χίο – Μπαράζ 112 για εκκενώσεις

Σάλος στη Ζάκυνθο: «Διαγωνισμός» στοματικού έρωτα σε δημόσια θέα σε κλαμπ από τουρίστες (βίντεο) – Έντονες αντιδράσεις

Ποια Ελλάδα ονειρεύονταν οι Ιακωβίνοι των Επτανήσων πριν το 1821

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr