ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Δήμος Αθηναίων, Πρωτοχρονιά, Πρωτοχρονιάτικο Γεύμα, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότεροι από 1000 ήταν οι συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κατάσταση ένδειας και προσέτρεξαν το μεσημέρι , αλλά και το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου του Ρουφ, για τα δύο εορταστικά μενού που προσέφερε το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.
Στο καθιερωμένο γεύμα αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε και φέτος, στις 13:00 μετά το μεσημέρι, παραβρέθηκε και ο δήμαρχος κ. Γιώργος Καμίνης, ο οποίος ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν για τη σίτιση όλων αυτών των ανθρώπων.
Ο Δήμαρχος, τόνισε την ανάγκη να στηριχθεί αυτή η ομάδα των αδύναμων συμπολιτών μας πρώτα από όλα στην καθημερινή τους επιβίωση και κατά δεύτερο λόγο, υπογράμμισε πως πρέπει να βοηθηθούν μέσα από την ανάπτυξη και όπως είπε, από τη δημιουργία θέσεων εργασίας να πάρουν οι ίδιοι τις τύχες τους στα χέρια τους.























































