ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, Αστυνομία, Τρομοκρατία, Τρομοκρατική Οργάνωση 17 Νοέμβρη, Χριστόδουλος Ξηρός,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Νέα Στρατηγική Πολέμου του Ισραήλ: Προληπτική Άμυνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εικονιζόμενη γυναίκα, που βλέπετε στο πλαστό δελτίο ταυτότητας που βρέθηκε στο καταφύγιο του Χριστόδουλου Ξηρού στην Ανάβυσσο, αναζητεί η Αντιτρομοκρατική.
Το όνομα στην ταυτότητα είναι Ελένη Μελανή, ενώ, η φωτογραφία δεν είναι εκείνη της πραγματικής κατόχου του δελτίου αλλά της συντρόφου του Χριστόδουλου Ξηρού.
Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την ταυτότητα αναζητώντας περαιτέρω πληροφορίες για τη γυναίκα, η οποία θεωρείται από την Αστυνομία το δεξί χέρι του Χριστόδουλου Ξηρού.























































