ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ραγκούσης: Ο Ξηρός “είχε αντιληφθεί ότι τον παρακολουθούσαν”

Ραγκούσης: Ο Ξηρός “είχε αντιληφθεί ότι τον παρακολουθούσαν”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Δεν ξέρω αν ήταν πληροφορία ή αν ήταν μία τυχαία παρακολούθηση», δήλωσε ο συνήγορος του Χριστόδουλου Ξηρού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Αnt1 για τη σύλληψη του Ξηρού στην Ανάβυσσο.

Ο κ. Ραγκούσης μάλιστα συνέχισε λέγοντας: «Ο ίδιος μου είπε ότι ο κλοιός έσφιγγε καθημερινά. Είχε αντιληφθεί ότι τον παρακολουθούσαν. Αυτό που δεν ήθελε ήταν να συλληφθεί την ώρα που ίσως είχε κάποιες επαφές και να θέσει σε κίνδυνο και άλλους ανθρώπους».

Από την πλευρά της, η κάτοχος της ταυτότητας της οποίας τα στοιχεία είχαν υποκλαπεί και χρησιμοποιήθηκαν στην πλαστή ταυτότητα η οποία βρέθηκε στη γιάφκα στην Ανάβυσσο που διέμενε το τελευταίο διάστημα ο Χριστόδουλος Ξηρός, ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή: «Δεν την έχω χάσει. Αυτή είναι η καινούργια που είχα βγάλει σε αντικατάσταση της προηγούμενης. Ο αριθμός της ταυτότητας είναι ο ίδιος που χρησιμοποιώ εγώ τώρα. Την έχω στα χέρια μου. Όταν άλλαξα την ταυτότητα, τα καινούργια μου στοιχεία τα είχα δώσει σε τράπεζες, εφορίες, ΙΚΑ, κινητή τηλεφωνία, πουθενά αλλού».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υπόθεση Marfin: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι – Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη

Θεσσαλονίκη-Εμπρηστική Επίθεση: Στη φυλακή 29χρονος και 26χρονη

Υπόθεση Marfin: Τι λέει η Αστυνομία, τι λένε οι συνήγοροι υπεράσπισης

Συνελήφθη στη Βρετανία η 46χρονη για τον φονικό εμπρησμό της Marfin

Υπόθεση Marfin: Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη που καταζητείται – Δηλώνει αθώα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr