Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποια είναι η 22χρονη Αγγελική που βοηθούσε τον Ξηρό

Ποια είναι η 22χρονη Αγγελική που βοηθούσε τον Ξηρό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη της 22χρονης Αγγελικής, η οποία φέρεται να είναι η πιο στενή συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού επικεντρώνονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα και από τα ευρήματα στη δεύτερη γιάφκα που βρέθηκε στο Λουτράκι.

Οι συμμετέχοντες στις έρευνες είναι, πλέον, πεπεισμένοι ότι η 22χρονη Αγγελική (το πραγματικό της όνομα) είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις ενέργειες του «Μανώλη» της 17Ν, ενώ, φέρεται να είχε και αυξημένες αρμοδιότητες και στο χτύπημα που ετοιμαζόταν στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ποια είναι η 22χρονη φίλη του Χριστόδουλου Ξηρού

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για μια μελαχρινή κοπέλα 22 ετών, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Αγγελική, έχει καταγωγή από το Αίγιο και είναι είναι φοιτήτρια σε σχολή της Κομοτηνής.

Η νεαρή είναι εκείνη που νοίκιασε τη δεύτερη γιάφκα που βρέθηκε το μεσημέρι στο Λουτράκι (την αναγνώρισαν από την φωτογραφία της πλαστής ταυτότητας), ενώ τα χαρακτηριστικά της έχουν καταγραφεί σε κάμερες παρακολούθησης στις περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής, αλλά και την Ανάβυσσο.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός φέρεται να γνώρισε την 22χρονη το καλοκαίρι μέσω συνδέσμου των «Πυρήνων της Φωτιάς», ήταν συνεχώς μαζί, ενώ, η μελαχρινή κοπέλα πιθανότατα θα είχε ενεργό ρόλο στο χτύπημα που ετοιμαζόταν στις φυλακές Κορυδαλλού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν εκείνη που είχε κάνει την κατόπτευση του χώρου στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Η νεαρή φέρεται να είχε στρατολογηθεί πρόσφατα, ενώ, βασικό «ατού» της ήταν το γεγονός ότι δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Άλλωστε, και στη γιάφκα της Αναβύσσου, εκτός από την πλαστή ταυτότητα είχαν βρεθεί και γυναικεία ρούχα, ενώ, γείτονες και κάτοικοι της περιοχής έχουν καταθέσει ότι είχαν δει μια νεαρή γυναίκα στο πλευρό του Χριστόδουλου Ξηρού.

Υπενθυμίζεται ότι στην πλαστή ταυτότητα αναγράφονταν τα στοιχεία Ελένη Μελανή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr