Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κλέφτες καλωδίων άφησαν 8 χωριά χωρίς πόσιμο νερό

Κλέφτες καλωδίων άφησαν 8 χωριά χωρίς πόσιμο νερό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κιλελέρ,

Χωρίς πόσιμο νερό άφησαν τους κατοίκους οκτώ χωριών του Δήμου Κιλελέρ άγνωστοι που έκλεψαν τα καλώδια παροχής ρεύματος δύο γεωτρήσεων από όπου υδρεύονται τα χωριά, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Πρόκειται για τα χωριά Πλατύκαμπος, Γαλήνη, Χλαύκη, Νάματα, Μελία, Μόδεστο, Αναγέννηση και Πρόδρομο, όπου στέρεψαν οι υδρόπυργοι και περίπου 5.000 κάτοικοι έμειναν χωρίς νερό την περασμένη Κυριακή, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό σε προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην καθημερινότητά τους και μάλιστα σε μια ημέρα που γιόρταζαν την Αποκριά.

Όπως αναφέρει το thessalianews.gr, η είδηση έλλειψης νερού στα χωριά σήμανε συναγερμό από νωρίς το πρωί της Κυριακής, στη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης (ΔΕΥΑ) του Δήμου Κιλελέρ και ο πρόεδρος αυτής κ. Γεώργιος Σκρίμπας σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Κιλελέρ κ. Ρίζο Κομήτσα, έσπευσε άμεσα να εντοπίσει την αιτία, διαπιστώνοντας τη θρασύτατη οργανωμένη κλοπή καλωδίων 150 μέτρων παροχής ρεύματος (χαλκού) στις δύο γεωτρήσεις ύδρευσης, στην περιοχή Αγίου Νικολάου (του Φονιά).

Έκπληκτος έμεινε παρατηρώντας ότι πρόκειται για οργανωμένη δουλειά «επαγγελματιών», καθώς χρησιμοποίησαν κομπρεσέρ για να σπάσουν υπόγεια τσιμεντένια κάλυψη των καλωδίων. Το κόστος της ζημιάς εκτιμάται στα 3.500 με 4.000 ευρώ. Κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς και την ίδια μέρα, ξεκίνησε μια μεγάλη κινητοποίηση από συνεργεία της ΔΕΥΑ Κιλελέρ, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά και να τροφοδοτήσουν το συντομότερο δυνατό με νερό, τις τοπικές κοινότητες του Δήμου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας: Η Ελλάδα από τις χώρες που θα ξεφύγει πιο αργά από την κρίση

Τιμήθηκε η 105η επέτειος από την εξέγερση στο Κιλελέρ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr