Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποφυλάκιση του Παπαγεωργόπουλου πρότεινε ο εισαγγελέας

Αποφυλάκιση του Παπαγεωργόπουλου πρότεινε ο εισαγγελέας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την αποφυλάκιση του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, πρότεινε ο εισαγγελέας του πενταμελούς Εφετείου αναστολών.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας πρότεινε την αναστολή εκτέλεσης της ποινής κάθειρξης 12 ετών για απλή συνέργεια στην υπεξαίρεση των 17.900.000 ευρώ από το ταμείο του δήμου Θεσσαλονίκης, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας του κ. Παπαγεωργόπουλου, το οποίο σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του επιδεινώνεται όσο παραμένει έγκλειστος στις φυλακές.

Την τελική απόφαση για το αν θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να ληφθεί η απόφαση του Αρείου Πάγου, όπου έχει καταθέσει αίτηση αναίρεσης της ποινής, έχουν οι δικαστές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε δάσκαλος για σεξουαλική παρενόχληση 10χρονης μαθήτριας

Στη Θεσσαλονίκη το C-130 με τις σορούς των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη: Την δολοφονία 46χρονης ομολόγησε 52χρονος, ερευνάται η εμπλοκή του και στον θάνατο 41χρονης

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό βρέφος τριών μηνών

Οι Κούρδοι (SDF) που φύλαγαν φυλακή για μέλη του ISIS στη Ράκα έφτασαν στην Κομπάνι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr