ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μηνιγγίτιδα,


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν έχουν τέλος τα κρούσματα μηνιγγίτιδας στον ελληνικό στρατό αφού μετά από εκείνο που διαγνώστηκε σε στρατιώτη που υπηρετεί τη θητεία του στη Νέα Πέραμο στις 18 Φεβρουαρίου, ένα νέο περιστατικό έγινε γνωστό.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ένας στρατιώτης, ο οποίος υπηρετεί στη 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο Αττικής, διεκομίσθη στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ύστερα από εμφάνιση πυρετού.
Στο νοσοκομείο, κατόπιν εξετάσεων, του διεγνώσθη μικροβιακή μηνιγγίτιδα και εισήχθη στην Α΄ Παθολογική Κλινική. Του χορηγείται η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, ενώ βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό. Η κατάσταση του κρίνεται σταθερή.
Επιπλέον, εφαρμόστηκαν όλα τα προβλεπόμενα προληπτικά μέτρα για την προστασία του υπόλοιπου προσωπικού της Μονάδας, σημειώνεται στην ανακοίνωση, ενώ επισημαίνεται ότι ο στρατιώτης είχε πραγματοποιήσει το σύνολο των προβλεπομένων εμβολίων.























































