ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα από αύριο το πρωί και από τα βορειοδυτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ που κάνει λόγο σε δελτίο της για έκτακτα καιρικά φαινόμενα.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη θα εκδηλωθούν βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Τα φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι έντονα από το μεσημέρι βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη δυτική και βόρεια χώρα και την Παρασκευή θα επηρεάσουν και τις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 7-9 μποφόρ.
Το Σάββατο 7 Μαρτίου τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χώρα και από το μεσημέρι σταδιακά θα εξασθενήσουν.























































