Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέταξε το μωρό της αδερφής του από την ταράτσα και ύστερα έπεσε κι αυτός!

Πέταξε το μωρό της αδερφής του από την ταράτσα και ύστερα έπεσε κι αυτός!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αυτοκτονία, Βρέφος, Μωρό,

Σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση ότι το μεσημέρι της Πέμπτης ένας άντρας πέταξε ένα μωρό 4 μηνών από ταράτσα πολυκατοικίας στον Βύρωνα και στη συνέχεια έπεσε στο κενό.

Όπως έγινε γνωστό το μωρό, ένα κοριτσάκι, ήταν το παιδί της αδερφής του, η οποία είχε αφήσει το βρέφος για λίγη ώρα με τον θείο του, προκειμένου να κάνει τα ψώνια της.

Ωστόσο, αντί να το προσέχει, εκείνος ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας και αφού πέταξε το κοριτσάκι στο κενό, στη συνέχεια πήδηξε και εκείνος, ωστόσο, ένα δέντρο ανέκοψε την πτωτική του πορεία του και κατάφερε να επιζήσει της πτώσης.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο, πριν από λίγη ώρα άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ ο άντρας μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ενημερώθηκε πριν από λίγη ώρα για το περιστατικό και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού όπως είπε στις αρχές γνώριζε ότι ο αδερφός της αντιμετώπιζε λίγα ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δεν πίστευε πως θα έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο.

Σε δηλώσεις τους στο protothema.gr, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άντρας είναι περίπου 26 ετών και πως αμέσως μετά την πτώση, προσπάθησε να σηκωθεί και να πλησιάσει το μωρό, που είχε πέσει σε ένα παρκάκι, κάτω από την πολυκατοικία.

Ωστόσο, ούτε τα πόδια του, αλλά ούτε οι κάτοικοι της περιοχής του επέτρεψαν να πλησιάσει το κοριτσάκι που μόλις είχε πετάξει από την ταράτσα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Γλυφάδα: Χτύπησε τη γυναίκα του, τον καταδίωξε η αστυνομία και αυτοκτόνησε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr