Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε αστυνομικό κλοιό το κέντρο της Αθήνας

Σε αστυνομικό κλοιό το κέντρο της Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης στο κέντρο της Αθήνας θα εφαρμοστεί το αμέσως επόμενο διάστημα με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων παραβατικότητας και ευταξίας, την τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των Αθηναίων και την ποιοτική αναβάθμιση του επιπέδου της καθημερινότητάς τους.

Η εφαρμογή του θα αφορά ειδικότερα τις περιοχές των Αστυνομικών Τμημάτων Ομονοίας, Ακροπόλεως, Εξαρχείων, Αγίου Παντελεήμονα και Κυψέλης.

Στα βασικά σημεία του σχεδιασμού περιλαμβάνονται εντατικές αστυνομικές δραστηριότητες όλο το 24ωρο, ανάπτυξη πεζών και εποχούμενων περιπολιών τάξης και ασφάλειας, επιχειρήσεις στοχευμένου χαρακτήρα (όπως ομάδα παραεμπορίου, ναρκωτικών, επαιτείας, εκδιδομένων γυναικών), συμπληρωματική δραστηριοποίηση ειδικών επιχειρησιακών μονάδων της Ελληνικής Αστυνομίας (όπως ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ) για την υποστήριξη των προαναφερομένων δράσεων.

Την ικανοποίηση του για το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την αστυνόμευση του κέντρου της πρωτεύουσας, εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, Παναγής Καρέλλας.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι στη φιλοσοφία του σχεδίου περιλαμβάνονται πάγιες και διαχρονικές θέσεις του συλλόγου μας, που στοχεύουν στην αναβάθμιση της Αθήνας και της αγοράς της και στην ανάδειξη της πρωτεύουσας σ’ ένα ελκυστικό τουριστικό προορισμό», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών θα είναι αρωγός στην κατεύθυνση υλοποίησης του σχεδίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε 5 περιοχές της Αττικής το βράδυ της Τρίτης – Πόσο θα διαρκέσει

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr