Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ήταν φίλος μου, δεν είμαι φονιάς του Βαγγέλη Γιακουμάκη” απαντά Κρητικός συμφοιτητής του

“Ήταν φίλος μου, δεν είμαι φονιάς του Βαγγέλη Γιακουμάκη” απαντά Κρητικός συμφοιτητής του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναφέρθηκε ο φίλος του άτυχου φοιτητή, Ανδρέας, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr και δίνει τις δικές του απαντήσεις για τα όσα ακούγονται για το θάνατο του Κρητικού συμφοιτητή του και για το ποιος μπορεί να ευθύνεται.

Ο 20χρονος Ανδρέας ξεσπά για όλα όσα ακούγονται σχετικά με τις ευθύνες που αποδίδουν αρκετοί στην αποκαλούμενη «ομάδα των Κρητικών» συμφοιτητών του Βαγγέλη σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς πολλοί -αν όχι οι περισσότεροι- αποδίδουν την τραγωδία στο bullying που θεωρούν ότι υφίστατο ο άτυχος νεαρός Βαγγέλης από άλλους σπουδαστές στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

«Ήμασταν φίλοι, δεν είναι δυνατόν να με παρουσιάζουν ως φονιά του» απαντά ο Ανδρεάς μιλώντας στο protothema.gr

Υποστηρίζει ότι έχει ακούσει αλλά δεν έχει δει κάτι για βασανιστήρια στη σχολή των Ιωαννίνων και προσθέτει πως «ούτε ο Βαγγέλης μου είχε πει κάτι».

Όσον αφορά την – κατά τον ίδιο στοχοποίησή των Κρητικών φοιτητών – σχολιάζει ότι «νοιώσαμε την ίδια θλίψη που ειδαμε τις φωτογραφίες μας με αυτή που νιώσαμε όταν μάθαμε για το θάνατο του Βαγγέλη».

«Εγώ με τον Βαγγέλη ήμασταν φίλοι, δεν είναι δυνατόν να με παρουσιάζουν ως έναν από τους φονιάδες του. Κάναμε παρέα από τον Οκτώβριο καθώς εγώ είμαι πρωτοετής και τότε πρωτοπήγα στη γαλακτοκομική σχολή. Δεν μας είχε πει τίποτα. Βγαίναμε, πηγαίναμε για καφέδες, για ποτό και έδειχνε χαρούμενος» θυμάται ο Ανδρέας.

Παρόλα αυτά ο Βαγγέλης ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν άνοιγε ποτέ συζητήσεις για τα προσωπικά του, συμπληρώνει ο 20χρονος Κρητικός.

Μιλώντας για τις αντιδράσεις των συμφοιτητών από την Κρήτη περιγράφει πως «μόλις εξαφανίστηκε όλοι εμείς οι Κρητικοί βγήκαμε και τον ψάχναμε και ενημερώναμε και τον κόσμο.

Μόλις μάθαμε για το θάνατό του, νιώσαμε την ίδια θλίψη όπως όταν είδαμε τις φωτογραφίες μας στο διαδίκτυο με ορισμένους να μας χαρακτηρίζουν ως τους φονιάδες του Βαγγέλη».

Καταλήγει, τέλος, ότι σήμερα πήγε μαζί με τους υπόλοιπους φοιτητές από την Κρήτη στο τρισάγιο στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του στα Ιωάννινα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μέγκαν Μάρκλ: Δηλώνει θύμα bullying κατά τη διάρκεια των δύο εγκυμοσύνων της

Ιωάννινα: Συνελήφθη 32χρονος για αρπαγή βρέφους από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Μακελειό στη Γλυφάδα: Αυτός ήταν ο 76χρονος που σκότωσε τρεις και αυτοκτόνησε

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος νεκροί στο σπίτι τους επί δύο μήνες

Δύο αυτοκτονίες Ελληνίδων στην Κωνσταντινούπολη και μία απόπειρα αυτοκτονίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr