Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπό το μηδέν και χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα

Υπό το μηδέν και χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Μακεδονία, Χιόνι, Χιόνια,

Χιόνια έπεσαν την Παρασκευή ακόμη και σε παραθαλάσσιες περιοχές της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στο Άγιο Όρος και στη Σιθωνία, ενώ η θερμοκρασία έπεσε στους -5 βαθμούς Κελσίου, στη Φλώρινα και σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα επικρατεί τσουχτερό κρύο.

Αραιές χιονοπτώσεις σημειώθηκαν σε ορεινές περιοχές, κυρίως της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ χωρίς όμως να σημειωθούν προβλήματα στις συγκοινωνίες.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία έπεσε κάτω από το μηδέν, τις νυχτερινές ώρες. Συγκεκριμένα, το θερμόμετρο έδειξε -3 βαθμούς στην Καστοριά, και – 2 στην Κοζάνη, ενώ στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές, πνέουν βόρειοι άνεμοι, έντασης 5 με 6 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία κυμάνθηκε από 3 έως 12 βαθμούς, παρά την ηλιοφάνεια που επικρατούσε κατά διαστήματα, στη διάρκεια της ημέρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε ο βραβευμένος οινοποιός Νίκος Λαζαρίδης

Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ

Βραβείο θάρρους στην Ουζάι Μπουλούτ: Μια φωνή κατά της άρνησης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Νέα σύλληψη Τούρκου μαφιόζου στη Θεσσαλονίκη – Μπήκε στην Ελλάδα επί Μητσοτάκη

Ήπιες καιρικές συνθήκες φέρνει ο «Ωμέγα Εμποδιστής» – Η πρώτη εικόνα για τα Χριστούγεννα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr