ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην προκήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στον κλάδο του Εμπορίου, στις 5 Απριλίου, Κυριακή των Βαΐων, προχώρησε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ).
Η απεργία πραγματοποιείται κατά της προγραμματιζόμενης λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή των Βαΐων στο πλαίσιο του νόμου Ν.4177/13 για τη λειτουργία των καταστημάτων ορισμένες Κυριακές τον χρόνο.
Με ανακοίνωσή της, η ΟΙΥΕ καλεί τους εργαζόμενους να λάβουν μαζικά μέρος στην απεργία και τους Εμπορικούς Συλλόγους όλης της χώρας να κλείσουν τα καταστήματά τους.
Ζητάει επίσης από την κυβέρνηση «να τηρήσει τις ξεκάθαρες προγραμματικές της δεσμεύσεις, που δεν είναι άλλες από την άμεση κατάργηση του Ν. 4177/2013 και την επαναφορά της Κυριακής- Αργίας με νομοθετική πρωτοβουλία».
«Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι όσο αυτό το αντεργατικό κατασκεύασμα είναι σε ισχύ, τόσο ο αγώνας μας θα δυναμώνει κάθε Κυριακή που τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά, μέχρι να τον καταργήσουμε εμείς στην πράξη» καταλήγει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.























































