Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτοκτόνησε κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού

Αυτοκτόνησε κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Φυλακές Δομοκού,

Ένας 42χρονος Πακιστανός κρατούμενος στην Ε2 πτέρυγα στις φυλακές Δομοκού βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, στις 20:20 το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος προέβη στο «απονενοημένο», φτιάχνοντας βρόγχο με το σεντόνι του. Ο αλλοδαπός κρατούμενος αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας και είχε πρόσφατα διακομισθεί στο Κ.Υ. Δομοκού και στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Παράλληλα έγινε γνωστό από το Κοινωνικό Ιατρείο της Αθήνας ότι άλλος κρατούμενος σώθηκε την τελευταία στιγμή και αφού είχε κρεμαστεί με το σεντόνι του στο κέντρο κράτησης της Πέτρου Ράλλη, ενώ ένας άλλος αφού χαράκωσε το χέρι του αποπειράθηκε να κρεμαστεί κι αυτός. Και οι δύο δήλωσαν στο νοσοκομείο ότι κατέφυγαν στην έσχατη πράξη διότι αντίθετα με άλλους ομοεθνείς τους δεν αφέθηκαν κι αυτοί ελεύθεροι.

Το σίγουρο είναι ότι να αυτοκτονούν άνθρωποι στα ιδρύματα, που εκτός των άλλων είναι υπεύθυνα για να τους παρέχουν ασφάλεια, είναι ένα φαινόμενο που δεν μπορεί να συνεχίζεται, την ώρα που βασική αιτία για τα γεγονότα αυτά παραμένει η αθλιότητα που επικρατεί σε όλους αυτούς τους χώρους και η έλλειψη ιατρικής φροντίδας, όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τaz: «Κακοφωνία στις Βρυξέλλες» για τη Γάζα – Επικρατεί χάος εξαιτίας φον ντερ Λάιεν και Μπορέλ

Ο Guardian «αδειάζει» τον Μητσοτάκη: Οι Έλληνες αναρωτιούνται πώς ο Κασιδιάρης είχε βήμα μέσα από μία φυλακή υψίστης ασφαλείας

Φυλακές Δομοκού: Νεκρός στο κελί του βρέθηκε κρατούμενος

Χρυσή Αυγή: Μιχαλολιάκος και Παππάς κόλλησαν κορωνοϊό

Άγρια μαχαιρώματα στις φυλακές Δομοκού με 5 τραυματίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr