Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πανούσης: Αν οι αναρχικοί συνεχίσουν το ίδιο βιολί τότε το λόγο έχει η Αστυνομία

Πανούσης: Αν οι αναρχικοί συνεχίσουν το ίδιο βιολί τότε το λόγο έχει η Αστυνομία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να περιορίσει την δράση των αναρχικών με την παρέμβαση της Αστυνομίας, σκοπεύει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ωστόσο, όπως διευκρινίζει η αστυνομική παρέμβαση θα γίνεται όταν ξεπερνιούνται κάποια όρια.Και κατά τον κύριο Πανούση , «το όριο δεν είναι τα καμένα αυτοκίνητα».

Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρει ότι αν οι αναρχικοί «συνεχίσουν αυτό το βιολί, είναι δεδομένο ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να αφήνει αυτά τα πράγματα ατιμώρητα… Αν αυτοί θεωρούν ότι είμαστε σε πόλεμο, τότε η δημοκρατία, οι δομές της, η Αστυνομία και τα δικαστήρια θα κάνουν την δουλειά τους».

Ο κ. Πανούσης συμπληρώνει επίσης: «Δεν θα αφήσουμε να καεί όλη η Αθήνα λέγοντας «δεν πειράζει, παλιά καιγόταν και ο Πειραιάς»

Σημειώνει ότι η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τους καταληψίες της Νομικής και «θα μπουν όλοι στη δικογραφία» μαζί με το ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθη.

Σχετικά με τους μετανάστες, ο κ. Πανούσης αναφέρει ότι οι καινούργιοι μετανάστες πρέπει να περάσουν από τα κέντρα φιλοξενίας, και αναφέρει ότι «όλα τα κέντρα πλην της Αμυγδαλέζας μετατρέπονται εύκολα σε ανοικτές δομές».

Για την Αμυγδαλέζα υποστηρίζει ότι “αραιώνει”, και μένουν μέσα αυτοί που έχουν ποινικές εμπλοκές, ενώ εισέρχονται και άλλοι που πρέπει να περάσουν από ένα φίλτρο.

Ακόμη τονίζει ότι οι μετανάστες θα ελέγχονται από την Αστυνομία όταν έχει παρέλθει το εξάμηνο της άδειας παραμονής, απαντώντας στην ερώτηση εάν θα συλλαμβάνονται. Επαναφέρει ακόμη την πρόταση που είχε κάνει για μερικό δικαίωμα εργασίας στις αγροτικές περιοχές στη διάρκεια του εξαμήνου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών κατέληξε στα δικαστήρια λόγω τοξικής σχέσης

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr