ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με βροχές και καταιγίδες “μπαίνει” η Μεγάλη Εβδομάδα

Με βροχές και καταιγίδες “μπαίνει” η Μεγάλη Εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν τη Μεγάλη Δευτέρα, στο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ από το απόγευμα σταδιακά θα επεκταθούν στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και τη νύχτα πιθανόν στις Κυκλάδες (κυρίως τις ανατολικές).

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και από το απόγευμα και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και της βόρειας Θεσσαλίας (υψόμετρο περίπου 600-700 μέτρα).

Τη Μεγάλη Τρίτη θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα (κυρίως την κεντρική Μακεδονία), τη Θεσσαλία και τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της βόρειας Θεσσαλίας (υψόμετρο περίπου 600 μέτρα).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο – Πού και πότε επιστρέφει η ζέστη

Σάκης Αρναούτογλου: Η πρόγνωvη για τον καιρό τον Δεκαπενταύγουστο – Πού θα βρέξει (βίντεο)

Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια

Σάκης Αρναούτογλου: Τριήμερο με 38-39 βαθμούς – Οι θερμοκρασίες μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο

Έως 39°C – Κίνδυνος πυρκαγιάς – Ο καιρός μέχρι και την Πέμπτη 06/08

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr