ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεμένα στα λιμάνια της Μήλου και της Σύρου βρίσκονται λόγω κακοκαιρίας δύο επιβατηγά πλοία.
Στο λιμάνι της Μήλου βρίσκεται από χθες βράδυ λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Speedrunner ,που πραγματοποιεί το δρομολόγιο από Πειραιά για Σέριφο, Σίφνο, Μήλο.
Το πλοίο πραγματοποίησε κανονικά το δρομολόγιο του μέχρι τη Μήλο, με 400 επιβάτες τους οποίους αποβίβασε με ασφάλεια. Θα αποπλεύσει για Πειραιά μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, που σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένεται από το απόγευμα.
Στο μεταξύ, σε ασφαλές αγκυροβόλιο στο λιμάνι της Σύρου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών εξακολουθεί να παραμένει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Μύκονος» που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πειραιά προς Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο, Καρλόβασι, Βαθύ, μεταφέροντας 429 επιβάτες, 43 ΙΧ, 23 φορτηγά και 14 δίκυκλα.























































