ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον μητροπολιτικό ιερό ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Καλαμάτα παρακολούθησε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής την ακολουθία του Επιταφίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Ο κ. Παυλόπουλος έφτασε στον μητροπολιτικό ναό της Καλαμάτας μαζί με τη σύζυγό του και προσκύνησαν τον Επιτάφιο, στην τελετή του οποίου χωροστάτησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ενώ στον ίδιο ναό εκκλησιάστηκαν ο συμμαθητής του, δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο πρώην υπουργός κι επί σειρά ετών βουλευτής στο νομό Γιάννης Λαμπρόπουλος, αυτοδιοικητικοί παράγοντες, οι δικαστικές αρχές κι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων, καθώς και πλήθος κόσμου.
Ο κ. Παυλόπουλος ακολούθησε στην συνέχεια την περιφορά του Επιταφίου στους δρόμους της Καλαμάτας όπου στην κεντρική πλατεία, ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος ανέπεμψε δέηση.























































