ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: «Βουτιά» στο 21,5% για τη ΝΔ - Στο 21%+18% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι του Τσίπρα
Συγκλονιστική αφήγηση ειδικευόμενης γιατρού για τις άθλιες συνθήκες στο ΕΣΥ: «Δεν μπορώ άλλο» (βίντεο)
Τσίπρας από την Κρήτη: «Κυβερνούν με όρους μαφίας – Γρήγορα θα κάνει ξαστεριά»
Νικόλας Φαραντούρης: Και επίσημα στο ΠΑΣΟΚ - Ακολουθούν και άλλοι
Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Νέο κεφάλαιο στα στενά του Ορμούζ μετά τη ντροπιαστική αποτυχία των ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον μητροπολιτικό ιερό ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Καλαμάτα παρακολούθησε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής την ακολουθία του Επιταφίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Ο κ. Παυλόπουλος έφτασε στον μητροπολιτικό ναό της Καλαμάτας μαζί με τη σύζυγό του και προσκύνησαν τον Επιτάφιο, στην τελετή του οποίου χωροστάτησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ενώ στον ίδιο ναό εκκλησιάστηκαν ο συμμαθητής του, δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο πρώην υπουργός κι επί σειρά ετών βουλευτής στο νομό Γιάννης Λαμπρόπουλος, αυτοδιοικητικοί παράγοντες, οι δικαστικές αρχές κι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων, καθώς και πλήθος κόσμου.
Ο κ. Παυλόπουλος ακολούθησε στην συνέχεια την περιφορά του Επιταφίου στους δρόμους της Καλαμάτας όπου στην κεντρική πλατεία, ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος ανέπεμψε δέηση.























































