ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά από εντολή του Υπουργού Υγείας σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, ειδικό κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ μετέβη χθες στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα και την Ελληνική Αστυνομία, παρέλαβε φάκελο που περιείχε λευκή σκόνη προκειμένου να διερευνηθεί για τον Βάκιλο του άνθρακα και άλλα παθογόνα εσκεμμένης διασποράς.
Επιπρόσθετα ελήφθησαν όλα τα προσήκοντα μέτρα, -ενημέρωση των εργαζομένων που βρισκόταν στο γραφείο, και για καθαρά προληπτικούς λόγους, χορήγηση δοσολογίας αντιδότου άνθρακα στην υπάλληλο της Εισαγγελίας, που άνοιξε το φάκελο και σε όσους εργαζόμενους βρισκόταν στο ίδιο γραφείο.
Το δείγμα εστάλη στο εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η μοριακή διερεύνηση του δείγματος ήταν αρνητική. Το αποτέλεσμα της συμβατικής καλλιέργειας θα εκτιμηθεί σε 24 και 48 ώρες από την λήψη του δείγματος.























































