Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανακαλούνται οχήματα Opel

Ανακαλούνται οχήματα Opel
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανάκληση Αυτοκινήτου,

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε., γενική εισαγωγέας αυτοκινήτων Opel στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Opel τύπου Insignia – Sports Tourer.

Η ανάκληση αφορά 204 οχήματα, παραγωγής από 2009 έως 2015, στα οποία λόγω βαθμιαίας διαρροής αερίου στο σύστημα ανάρτησης -το αμορτισέρ- της αριστερής πλευράς της πόρτας του χώρου αποσκευών, υπάρχει η πιθανότητα απότομης καθόδου της πόρτας μετά το άνοιγμά της, με ενδεχόμενους κινδύνους για τον χρήστη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Στους ιδιοκτήτες των οχημάτων, που εμπλέκονται στην ανάκληση, θα αποσταλεί σχετική συστημένη επιστολή και επιπλέον θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να ενημερωθούν για τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές εργασίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Τα απαραίτητα ανταλλακτικά αναμένεται να είναι διαθέσιμα στις αρχές Αυγούστου 2015. Έως ότου οι επισκευές ανάκλησης πραγματοποιηθούν, οι καταναλωτές παρακαλούνται να επιδεικνύουν προσοχή κατά το άνοιγμα της πόρτας και να βεβαιώνονται ότι η πόρτα έχει πλήρως ακινητοποιηθεί στην ανοικτή θέση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ιδιοκτήτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 210 6164700.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

FAZ: Η BMW ανακαλεί 324.000 ντίζελ μοντέλα λόγω ανάφλεξης κινητήρων

Γιατί ανακαλεί η NISSAN 4.800 αυτοκίνητα – Ποιο μοντέλο αφορά

Η Volkswagen θα ανακαλέσει οχήματα και από την Ελλάδα

«Κανόνι» από τη Volkswagen: Ανακαλεί 11 εκατομμύρια αυτοκίνητα

Γιατί ανακαλούνται από την κυκλοφορία στην Ελλάδα 42.720 Toyota

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr