ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αυξημένοι είναι φέτος οι κίνδυνοι για πυρκαγιές, καθώς διαπιστώνονται τεράστιες ελλείψεις στον μηχανισμό πρόληψης και καταστολής των πυρκαγιών.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αλλά και η Πυροσβεστική, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τους κινδύνους του φετινού καλοκαιριού.
Όπως επισημαίνουν, τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο οι κίνδυνοι πυρκαγιών είναι αυξημένοι, τόσο των μεγάλων ελλείψεων που υπάρχουν και έμψυχο αλλά και υλικοτεχνικό δυναμικό, όσο και λόγω των καιρικών συνθηκών.
Στελέχη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής εκτιμούν ότι η φετινή χρονιά θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, λόγω των πολλών βροχών που έχουν συντελέσει στη μεγάλη βλάστηση, που σε συνδυασμό με ένα θερμό καλοκαίρι θα δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στις δασικές περιοχές.
Για τον λόγο αυτό, έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της πρόληψης. Στο πλαίσιο αυτό, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στην εγκύκλιο που απέστειλε από τις 15 Απριλίου σε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, επικεντρώνει την προσοχή της στην ενημέρωση και είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές σε ό,τι αφορά την πρόληψη.























































