Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βίασε την 77χρονη που τον φρόντιζε επειδή δεν του άρεσε το φαγητό

Βίασε την 77χρονη που τον φρόντιζε επειδή δεν του άρεσε το φαγητό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη,

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Κρήτη περιστατικό κακοποίησης και βιασμού ηλικιωμένης γυναίκας από τον 40χρονο γείτονά της στην περιοχή του Γαζίου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πατρίς, η 77χρονη γυναίκα περιποιούταν τον άνεργο άνδρα και του έδινε ένα πιάτο φαγητό, όμως εκείνος, σε κατάσταση μέθης, την απείλησε ότι θα τη σφάξει και ασέλγησε σε βάρος της, επειδή δεν του άρεσαν οι φακές που μαγείρεψε.

«Είναι γείτονάς μου πολλά χρόνια. Τον είχα σαν παιδί μου» είπε η ίδια στην εφημερίδα Πατρίς και πρόσθεσε: «Μπαινόβγαινε στο σπίτι μου και τώρα που δε δούλευε τον βοηθούσα. Πριν από λίγο καιρό αρρώστησα και δεν μπορούσα να είμαι μόνη μου. Εκείνος προσφέρθηκε να με βοηθήσει. Μου είπε ότι μπορεί να μένει στο σπίτι μου για να με εξυπηρετεί, επειδή είμαι άρρωστη».

Τις τελευταίες 20 ημέρες ο 40χρονος έμενε τα βράδια στο σπίτι της ηλικιωμένης. Τη βοηθούσε κι εκείνη τον φρόντιζε, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα δεν εργαζόταν.

«Τα πρωινά έφευγε πολύ νωρίς και τα βράδια γύρισε μετά τις 11 μ.μ Τις περισσότερες φορές μεθυσμένος. Προχθές το βράδυ ήρθε λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Του είπα ότι έχω μαγειρέψει φακές για να φάει και εκείνος μου επιτέθηκε. Ήταν μεθυσμένος. Πήρε ένα μαχαίρι και μου το έβαλε στο λαιμό, λέγοντάς μου ότι θα με σκοτώσει. Με φώναζε π… και μου έλεγε ότι θα με γ… Κάποια στιγμή με έριξε στο κρεβάτι και άρχισε να κάνει διάφορα πράγματα, τα οποία δεν μπορώ ούτε να σκέφτομαι» είπε η 77χρονη.

Η ίδια χωρίς να χάσει το θάρρος της τον απείλησε ότι θα τηλεφωνήσει στο γιο της και τότε μόνο εκείνος την άφησε και έφυγε από το σπίτι, λέγοντάς της όμως ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή.

Η 77χρονη συνοδευόμενη από συγγενικό της πρόσωπο πήγε στο αστυνομικό μέγαρο και κατήγγειλε το περιστατικό. Δυστυχώς όμως ο σάτυρος γείτονάς της παρέμενε μέχρι και χθες ασύλληπτος.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι μεταξύ άλλων για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία και τη δικαιοσύνη. Η ηλικιωμένη πάντως ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άνθρωπος που φρόντιζε και αγαπούσε σαν να ήταν δικό της παιδί, της συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Φωνή της Αμερικής: 400% αύξηση των παράτυπων μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα

Τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο: Νεκρός 33χρονος από φωτοβολίδα – Το δράμα της οικογένειας

Συνελήφθη ιερέας στην Κρήτη – Έγραψε ότι θα πρέπει να πυροβολούνται αδέσποτα σκυλιά και φιλόζωοι

Κρήτη: Ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ κρατώντας πλάστη σαν ρόπαλο έτρεψε σε φυγή ληστή με ματσέτα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr