Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Μέχρι 30 βαθμούς η θερμοκρασία την Πέμπτη

Καιρός: Μέχρι 30 βαθμούς η θερμοκρασία την Πέμπτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Καλός ο καιρός την Πέμπτη 4 Ιουνίου, με αρκετή ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, αλλά στα βόρεια ηπειρωτικά και στο ανατολικό Αιγαίο θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, με ένταση, στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 με 30 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία θα έχουμε από το μεσημέρι και μετά συννεφιά, κατά τόπους βροχές και, κυρίως στα ορεινά, καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 με 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο και στη δυτική Στερεά αναμένονται, αρχικά αίθριος καιρός και από το μεσημέρι σποραδικές βροχές και στα ορεινά καταιγίδες. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως 28 με 30 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου ο καιρός προβλέπεται σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3 με 5 μποφόρ.

Στην Πελοπόννησο, θα έχουμε πολλές ώρες ηλιοφάνειας και το απόγευμα πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά μπόρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 με 30 βαθμούς.

Στα Κύθηρα θα πνέουν άνεμοι 4 μποφόρ.

Στην Κρήτη προβλέπονται, λίγες νεφώσεις και βοριάδες 5 με 6 μποφόρ. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως 25 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και στα ανατολικότερα μικρής διάρκειας βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα Δωδεκάνησα και στις Σποράδες μέτριοι και στα υπόλοιπα νησιά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 25 με 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια αναμένονται λίγες νεφώσεις, που πρόσκαιρα το μεσημέρι θα αυξηθούν. Η θερμοκρασία στη Θεσσαλία θα φτάσει έως τους 30 βαθμούς. Στην ανατολική και τη νότια Εύβοια θα πνέουν ισχυροί βοριάδες.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και, στην ανατολική Αττική για λίγο, 6 μποφόρ. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν από 19 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται: το πρωί ήλιος, το απόγευμα νεφώσεις, το βράδυ βροχή και αργά τη νύχτα μικρής διάρκειας καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επιμένει η αφρικανική σκόνη – Τοπικές βροχές και αύξηση της θερμοκρασίας

Καιρός: Σε ποια περιοχή το θερμόμετρο άγγιξε τους 38 βαθμούς

Ποιες περιοχές θα «πνίξει» η αφρικανική σκόνη – Αναβλητικός και ζεστός καιρός

Η αφρικανική σκόνη κλείνει τα σχολεία – Πέντε ημέρες κόλαση

Το καλοκαίρι του 2023, το θερμότερο από την εποχή της ακμής της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας – Τι προβλέπουν οι επιστήμονες για φέτος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr