ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περίπου 40 σπίτια κάηκαν στο πέρασμα της πυρκαγιάς στο νομό Λακωνίας, όπως δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.
Όπως είπε στην ΕΡΤ ο υπουργός, το αργότερο τη Δευτέρα ή την Τρίτη συνεργεία του υπουργείου και της αρμόδιας υπηρεσίας θα είναι στην περιοχή για να κάνουν τις καταγραφές και το συντομότερο δυνατό να μπορέσει το κράτος να συνδράμει τους πληγέντες.
Ο κ. Σπίρτζης ανέφερε ότι υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλες περιβαλλοντικές καταστροφές και πολύ μεγάλες καταστροφές στην ζωική παραγωγή και στις καλλιέργειες.
Ακόμη είπε ότι είναι σε επικοινωνία με τον αρμόδιο υπουργό για να συνδράμει το κράτος τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες, στο να υπάρχουν ζωοτροφές και να μπορέσουν οι άνθρωποι να προστατεύσουν τις περιουσίες και την παραγωγή τους.
Για τα προβλήματα που προκλήθηκαν στην ηλεκτροδότηση των Κύθηρων είπε ότι δίνεται μάχη από τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου σήμερα ή αύριο το πολύ να να ηλεκτροδοτηθεί όλο το νησί. Το ίδιο ισχύει και με την Ελαφόνησο.























































