ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
32.256 μετανάστες που βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα και την Ιταλία και έχουν ζητήσει άσυλο, θα μετεγκατασταθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αποφάσισαν την Δευτέρα οι 28 υπουργοί της Ε.Ε., αρμόδιοι για τα ζητήματα της μετανάστευσης.
«Η αλληλεγγύη δεν είναι σλόγκαν» δήλωσε σε συνέντευξη τύπου μετά το πέρας του συμβουλίου δικαιοσύνης και εσωτερικών υποθέσεων, ο Ευρωπαίος επίτροπος για τη Μετανάστευση, Δημήτρης Αβραμόπουλος.΄
Σημειώνεται ότι η αρχική πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήταν να γίνει μετεγκατάσταση 40.000 μεταναστών, αλλά δεν υπήρξε κάλυψη από εθελοντικές προσφορές των κρατών μελών και στο τέλος του 2015 θα γίνει μια νέα προσπάθεια να συμφωνήσουν στην μετεγκατάσταση και των υπολοίπων 8.000.
Οι αιτούντες άσυλο που θα επωφεληθούν κυρίως από τη συμφωνία για τη μετεγκατάσταση θα είναι κυρίως αυτοί που προέρχονται από χώρες όπως η Συρία, η Ερυθραία, η Σομαλία και το Ιράκ.
Επιπλέον, αποφασίστηκε η επανεγκατάσταση περισσότερων από 20.000 ήδη αναγνωρισμένων προσφύγων εντός των χωρών της Ε.Ε.























































