ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο, Ελληνικά Αεροδρόμια, Στάση Εργασίας, Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας,


















































Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ταλαιπωρία και ατελείωτο χάος θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά αεροδρόμια την ερχόμενη Τετάρτη 5 Αυγούστου από την 4ωρη στάση εργασίας που έχει ανακοινώσει η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.
Η ανακοίνωση επισημαίνει:
«Η διατήρηση της σημερινής δομής της ΥΠΑ απλώς αναπαράγει τις παθογένειες της υπηρεσίας, δημιουργεί αδιαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών της Αεροναυτιλίας, σωρεύει υποχρεώσεις προς προμηθευτές, ακυρώνει κρίσιμες επενδύσεις, υποβαθμίζει διαδικασίες και συστήματα επιτήρησης της κυκλοφορίας και των επικοινωνιών και καλύπτει χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις του Δημοσίου, που δεν δικαιολογούνται από το χαρακτήρα των εσόδων Αεροναυτιλίας, ως ανταποδοτικών.
«Επειδή επίκειται η εκ νέου πιστοποίηση του Παρόχου Αεροναυτιλίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ασφάλειας Πτήσεων, δηλώνουμε ότι θα υπάρξει πρόβλημα, αν καθυστερήσει η αναδιάρθρωση και ο διαχωρισμός των υπηρεσιών της ΥΠΑ.»
«Ο μη ορισμός και η πιστοποίηση του Παρόχου Αεροναυτιλίας δυνατόν να οδηγήσει και σε υποβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών εναέριας κυκλοφορίας, με δυσμενείς επιπτώσεις στον τουρισμό και την οικονομία της χώρας»























































