Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συμπλοκές και άγριο ξύλο μεταξύ των μεταναστών στη Μυτιλήνη

Συμπλοκές και άγριο ξύλο μεταξύ των μεταναστών στη Μυτιλήνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σκηνές βίας και εμπόλεμης ζώνης, ίδιες με αυτές που βλέπουμε να διαδραματίζονται συνεχώς τις τελευταίες ημέρες στη Κω, εκτιλύχθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, με άγριες συμπλοκές μεταναστών μπροστά από το γραφείο του Λιμενικού Σώματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι μετανάστες προσπάθησαν να παρακάμψουν τη σειρά προτεραιότητας και να περάσουν μπροστά από άλλους, που περίμεναν υπομονετικά για τη καταγραφή τους, με τους δεύτερους να αντιδρούν έντονα!

Το θερμόμετρο μέσα σε λίγα λεπτά χτύπησε κόκκινο, με τις συμπλοκές να παίρνουν άγριες διαστάσεις και τον χώρο μπροστά από το Λιμεναρχείο να μετατρέπεται σε ρινγκ!

Η κατάσταση ξέφυγε τόσο πολύ που σημειώθηκαν τραυματισμοί μεταξύ τους, ενώ παράλληλα τα πνεύματα οξύνθηκαν και για τους άντρες του Λιμενικού, τους οποίους θεώρησαν υπεύθυνους, κάνοντας τους άσεμνες χειρονομίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Χίος: Συνελήφθη 61χρονος Τούρκος για εμπλοκή σε κατασκοπεία

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν είναι εύκολη υπόθεση η λήξη του πολέμου στην Ουκρανία

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενισχύει δραστικά την Europol κατά της λαθρομετανάστευσης

Φρίκη στην Αθήνα: 20χρονος και ο 40χρονος σύντροφος του ασελγούσαν στα δύο μικρά ανίψια του 20χρονου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr