ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Απόφαση «α λα Τραμπ» του Μακρόν: Στην άκρα αριστερά η Ανυπότακτη Γαλλία του Μελανσόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κακήν κακώς μάζεψε την εγκύκλιο που είχε εκδώσει από τις 12 Αυγούστου το ΙΚΑ και η οποία μπλόκαρε την έκδοση όλων των νέων συντάξεων για όσους υπέβαλαν αιτήσεις από 1/1/2015 και μετά.
Η συγκεκριμένη εγκύκλιος, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρωί της Πέμπτης προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.
Σε σχετική ανακοίνωσή του το ΙΚΑ αναφέρει πως η έκδοση των νέων συντάξεων θα ξεκινήσει αμέσως μετά την έκδοση των σχετικών εγκυκλίων από το υπουργείο Εργασίας, για την εφαρμογή των νόμων, που ο ένας προβλέπει την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού της σύνταξης για όσους αποχωρούν από 1/1/2015 και ο άλλος αυξάνει τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης από τις 14 Αυγούστου του 2015 και μετά.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως όσοι έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα έως τις 14 Αυγούστου, θα μπορούν να πάρουν προσωρινή ή την οριστική τους σύνταξη.























































