ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Νεκρός ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι - Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας στο Al Arabiya
Οι Αμερικανοί κατέρριψαν ιρανικό drone που προσέγγιζε το αεροπλανοφόρο Άμπραχαμ Λίνκολν
Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες - Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Βουλιάζει» το Αγαθονήσι, καθώς κύματα παράνομων μεταναστών κατακλύζουν το νησί.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος» οι μετανάστες που αποβιβάζονται στο νησί είναι υπερδιπλάσιοι από τους κατοίκους, με τους τελευταίους να είναι έτοιμοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Ο δήμαρχος του νησιού Ευάγγελος Κοττορός σε δηλώσεις του στην εφημερίδα, απευθύνει δραματική έκκληση στην Πολιτεία για άμεση βοήθεια.
Όπως περιγράφει ο ίδιος «Έχουμε πάνω στο νησί κάπου 340 άτομα που δεν μπορούν να φύγουν. Καθώς, δεν υπάρχει χώρος διαμονής καταλύουν παντού όπου βρίσκουν, σε δρόμους, κάτω από δέντρα. Σε αριθμό είναι υπερδιπλάσιοι από τους μόνιμους κατοίκους».
Και συνεχίζει λέγοντας: «Είμαστε 150 άτομα στο νησί και δεν υπάρχουν υποδομές. Εχουμε μόνο έναν αστυνομικό στο τοπικό τμήμα και δύο λιμενικούς. Είναι δύσκολο να ελεγχθεί η κατάσταση. Δεν υπάρχει γιατρός και τα τρόφιμα είναι ελάχιστα, λιγοστό και το νερό».























































