ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απαγόρευση κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο στα δάση της Αρκαδίας

Απαγόρευση κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο στα δάση της Αρκαδίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρκαδία, Πυρκαγιά,

Απαγόρευση κυκλοφορίας τίθεται σε ισχύ από αύριο Σάββατο στις 6:00 π.μ. έως και τη Δευτέρα στις 6:00 π.μ. στα δασικά συμπλέγματα της Αρκαδίας, λόγω των καιρικών συνθηκών που ευνοούν την εκδήλωση πυρκαγιάς, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα.

Η απαγόρευση αφορά όλο τον ορεινό όγκο του Μαινάλου, το δάσος Σκυρίτιδας – Βλαχοκερασιάς, σε όλη την έκταση του εθνικού δρυμού Πάρνωνα και στα περιαστικά αλσύλλια της Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ΕΛ.Α.Σ. με λογική «ξέσκισε» τους «πρασινοαναπτυξάκηδες»: «Η ενεργειακή μετάβαση δεν μπορεί να γίνεται εις βάρος της ασφάλειας των πολιτών ούτε της προστασίας των δασικών οικοσυστημάτων»

Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται…»

Η κυβερνητική ανακοίνωση με τα μέτρα για τα καμένα σπίτια και τις επιχειρήσεις σε Αττική και Βοιωτία

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Χατζηγιαννάκης (ΕΛ.Α.Σ.): «Άλλη μια φορά οι φυσικές καταστροφές βρίσκουν απροετοίμαστη την Πολιτεία και την πληρώνουν οι πολίτες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr