ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μυτιλήνη: Νεκρό 5χρονο προσφυγόπουλο από ανατροπή λέμβου

Μυτιλήνη: Νεκρό 5χρονο προσφυγόπουλο από ανατροπή λέμβου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μετανάστες, Μυτιλήνη,

Ένα 5χρονο κοριτσάκι βρέθηκε πνιγμένο και 13 άνθρωποι διασώθηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης διάσωσης του λιμενικού σήμερα στην περιοχή Πεταλίδι, στην Μυτιλήνη.

Στο σκάφος στο οποίο επέβαιναν πιθανόν 22 παράτυποι μετανάστες, σημειώθηκε βλάβη η οποία και προκάλεσε εισροή υδάτων. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 26 άτομα.

Στρατιωτικό φυλάκιο της περιοχής ειδοποίησε αρχικά το λιμεναρχείο ότι άτομα που επιβαίνουν σε λέμβο βρίσκονται σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή.

‘Αμεσα σήμανε συναγερμός και πλωτό του λιμενικού κατέφθασε στη θαλάσσια περιοχή όπου περισυνέλεξε από τη θάλασσα 12 μετανάστες μεταξύ των οποίων και το άτυχο παιδί. Ένας μετανάστης επίσης περισυνελέγη με συμπτώματα υποθερμίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή από πλωτά του λιμενικού, ελικόπτερο super puma και σκάφος της frontex.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χαβιέρ Μιλέι: Ο Σάντσεθ θέλει να «εθνικοποιήσει» τους παράνομους μετανάστες για να τον ψηφίσουν

Μετά τη Θέουτα επιστολή της Ούρσουλα στον Σάντσεθ: «Αυξημένη εποπτεία και, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο, η χρησιμοποίηση φυσικών φρακτών»

Η Ιταλία αναστέλλει τη Σένγκεν με την Ισπανία – 57 νεκροί στη Θέουτα, ενώ χιλιάδες επιστρέφουν στο Μαρόκο

Θέουτα: 34 παράνομοι μετανάστες νεκροί – Τι προκάλεσε την παράνομη «μεταναστευτική πλημμύρα»

Θέουτα: Περίπου 49.000 παράνομοι μετανάστες «άλωσαν» τον ισπανικό θύλακα – Οι δομές έχουν καταρρεύσει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr