ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μπέτυ Μπαζιάνα καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Η Μπέτυ Μπαζιάνα καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καθηγήτρια στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα γίνει η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, καθώς έγινε δεκτή η αίτησή της από την αρμόδια επιτροπή.

Η κ. Μπαζιάνα θα βρίσκεται λοιπόν στην Κοζάνη τουλάχιστον… μια φορά την εβδομάδα, όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε το kozanimedia.gr.

Συγκεκριμένα, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αντώνης Τουρλιδάκης, επιβεβαίωσε τη σχετική πληροφορία, λέγοντας πως «Η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα όντως υπέβαλε αίτηση στη διαδικασία πρόσληψης έκτακτου προσωπικού. Αξιολογήθηκε η αίτηση της από την αρμόδια επιτροπή και ακολουλήθηκε η τυπική διαγωνιστική διαδικασία.

»Έχει κάνει αίτηση να διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και, πλέον, της κάνουμε εμείς την προσφορά να διδάξει, καθώς, πράγματι, διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα. Έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά και ενδιαφέρεται να έρθει να κάνει το μάθημα. Χρονικά, το αργότερο τη μεθεπόμενη εβδομάδα η κυρία Μπαζιάνα θα πρέπει να έχει έρθει και να ξεκινήσει τα μαθήματα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Θεσσαλονίκη σε κινηματογραφικό ρυθμό – Το 67ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ανοίγει αυλαία με την υποστήριξη της Allwyn

Αλλεπάλληλες απειλές για βόμβες σε αεροπλάνα – Απειλή και σε πτήση της Aegean Airlines

ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Πώς ξεσκεπάστηκε η απάτη μετά από καταγγελία

ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Φιρινίδης και Μανησιώτη ήταν καλά παιδιά, λένε οι συγγενείς – Απορούσαν όμως που τα έβρισκαν τα λεφτά

ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Οικογενειακή οργάνωση- Διερευνάται αν η μαμά της συντρόφου έδινε συμβουλές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr