ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιράν: Ο Πεζεσκιάν κήρυξε τον πόλεμο στο «Παρακράτος» των Φρουρών της Επανάστασης
Το μανιφέστο του Αλέξη Τσίπρα για μεγάλη δημοκρατική παράταξη: Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής
Η πιο κρύα Πρωτομαγιά των τελευταίων 40 ετών στην Ελλάδα - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία
Τραμπ: Διέταξα αύξηση των δασμών σε ευρωπαϊκά οχήματα, από την επόμενη εβδομάδα
Τραμπ: «Δεν με ικανοποιεί» η νέα πρόταση του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο νεκρούς και τεράστια προβλήματα άφησε πίσω της η φονική κακοκαιρία που έπληξε ολόκληρη την χώρα.
Τραγωδία σημειώθηκε αρχικά στο Μενίδι πριν από λίγο όταν 50χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από το αυτοκίνητό του, σε πλημμυρισμένο δρόμο στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί του στο αυτοκίνητο ήταν και η μητέρα του, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.
Το περιστατικό συνέβη στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής στο Μενίδι, ενώ όπως αναφέρει η πυροσβεστική, ο δρόμος ήταν πλημμυρισμένος.
Νωρίτερα στην Πετρούπολη, μια γυναίκα 70 ετών, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που πλημμύρισαν δρόμο έξω από σχολείο. Στη συνέχεια, την άτυχη γυναίκα χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο και την τραυμάτισε σοβαρά. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.























































