ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βίντεο, Κακοποίηση Ανηλίκου, Ναύπλιο, Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, Ρομά (Αθίγγανοι ή Γύφτοι),


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το άτυχο παιδί βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» από το βράδυ του Σαββάτου, έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστει από 23χρονο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 22χρονη μητέρα Ρομά του άτυχου αγοριού, είχε κάνει ψευδή κατάθεση ισχυριζόμενη πως το παιδί ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα.
Όμως όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια από έρευνα της αστυνομίας, ο 25χρονος πατέρας του παιδιού είναι κρατούμενος σε στις φυλακές Ναυπλίου.
Η μητέρα στην συνέχεια αποκάλυψε πως το 2χρονο αγοράκι, ξυλοκόπησε ο 23χρονος φίλος της. Το σκηνικό του ξυλοδαρμού εκτυλίχτηκε στο δρόμο προς τον καταυλισμό και όταν η μητέρα δεν δέχτηκε την απαίτηση του 23χρονου φίλου της να αφήσουν το αγοράκι να πραγματοποιήσει επαιτεία στους τριγύρω δρόμους.
Η μαρτυρία της μητέρας σοκάρει, καθώς ο 23χρονος χτυπούσε με μανία, χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια του το άτυχο αγοράκι αφήνοντας το σε κωματώδη κατάσταση.
Φρικιαστικό είναι και το γεγονός πως το άτυχο αγοράκι παρέμεινε επί δυο μέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο σπίτι του ζευγαριού, μέχρι να το πάνε στο νοσοκομείο.
Ο 23χρονος φίλος της μητέρας έχει ήδη συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές με κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες, ενώ η μητέρα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Συγκλονισμένοι από το γεγονός της πρωτοφανoύς αυτής αγριότητας δηλώνουν και οι γιατροί που εξέτασαν το άτυχο αγοράκι.























































